BSR in het nieuws

nov 8, 2016

0
Geplaatst in : Nieuws op door : Sandra Vijn

Dit jaar is Body Stress Release op verschillende manieren in het nieuws geweest. Zo heb ik op 17 maart een lezing gegeven over BSR voor de vereniging van pedicures in de Noordoostpolder en Urk. Ontzettend leuk om te doen en naar aanleiding hiervan goede reacties gehad. Voor 2017 staan al twee lezingen gepland!

Vind je het leuk als ik voor jouw bedrijf, vereniging of instelling iets over BSR kom vertellen? Stuur dan een mail naar info@bsr-emmeloord.nl of bel naar (06) 5 1992 912.

Daarnaast zijn er diverse (landelijke) berichten in tijdschriften en op social media zoals Facebook verschenen. Maar BSR Emmeloord timmert ook regionaal aan de weg! Onderstaand een voorbeeld van een landelijk verschenen artikel en een regionaal geplaatste advertentie.

20161005 advertentie Thuis In

In oktober heeft BSR Emmeloord met een artikel/advertentie in de uitgave van de bedrijvenkrant ‘Thuis In Noordoostpolder’ gestaan: 201610 Thuis In … Noordoostpolder.

 

201605 De Natuur Uw Arts eerste pag

Het is al enige tijd geleden, maar met trots plaats ik hier mijn zelf geschreven artikel dat in mei/juni dit jaar in het blad De Natuur Uw Arts heeft gestaan. Om naar het artikel te gaan, klik je hier: 201605 De Natuur Uw Arts.