BSR Emmeloord heropent haar deuren!

jan 6, 2020

0
Geplaatst in : Nieuws op door : Sandra Vijn

heropeningMet de start van het nieuwe jaar ben ik erg blij goed nieuws te kunnen melden: van januari tot en met mei 2020 opent BSR Emmeloord haar deuren weer! Dit heeft om verschillende redenen langer geduurd dan voorzien, maar ik heb er enorm veel zin in om weer aan het werk te gaan.

Vooralsnog blijft het praktijkadres ongewijzigd. Bij voorkeur was ik op een externe locatie gestart, maar ik ben nog geen geschikte plek tegengekomen. Op maandag en donderdag is de praktijk voor afspraken aan de Fjord 56 in Emmeloord geopend van 09.00u-16.00u. Op die dagen is BSR Emmeloord eveneens telefonisch en per mail bereikbaar, alsmede op woensdagen van 9.30u-11.30u. Tijdens afspraken kan ik geen berichten beantwoorden, maar je krijgt uiteraard zo snel mogelijk een reactie.

Mijn website is voor 2020 geactualiseerd. Dit heeft onder andere betrekking op de Algemene Verordening van Gegevensverwerking (AVG), de tarieven en de vergoedingen vanuit zorgverzekeraars. De praktijk wordt in 2020 (mits je voldoende aanvullend verzekerd bent) door de volgende verzekeraars vergoed: Zilveren Kruis Achmea, De Friesland, FBTO, OZF Achmea, Avéro Achmea, Pro Life, ONVZ, PNOZorg, VvAA, AON (via Avéro of ONVZ), Aevitae (via Avéro), YouCare (via Avéro) en C4me (via Avéro). Belangrijk is het om zelf navraag te doen bij je verzekeraar over mogelijke vergoeding en de hoogte hiervan. Onder tarieven vind je een actueel overzicht van de kosten per behandeling.

Voel je welkom om (weer) een afspraak in Emmeloord te maken!