Tarieven

Kosten per sessie

Volwassenen € 55,00
Kinderen t/m 12 jaar € 45,00
Baby’s tot 1 jaar € 35,00
 

Er geldt een meerprijs buiten praktijk-uren
van € 10,00.

Een geplande afspraak kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten of annuleren. Hierna ben je de kosten van de gemaakte afspraak verschuldigd. Na afloop van elke release vindt betaling plaats, per PIN of contant. Na betaling ontvang je een factuur.

Afspraak maken?

Een release vindt alleen op afspraak plaats. Voor de eerste sessie wordt een uur ingepland omdat dan ook de intake plaatsvindt. Elke vervolgafspraak duurt ongeveer een half uur.

Een afspraak kun je maken door te bellen naar (06) 5 1992 912. Tijdens het geven van een release wordt de telefoon niet beantwoord. Als de voicemail inschakelt, kun je een bericht inspreken met je naam en je telefoonnummer. Dan word je zo spoedig mogelijk terug gebeld. Er worden geen afspraken via de mail ingepland.

Vergoeding

Heb je bij je zorgverzekering een aanvullende dekking afgesloten? Dan is er een goede kans dat je zorgverzekeraar de BSR sessies vergoedt. BSR valt onder de alternatieve geneeswijzen. Je kunt via de Zorgwijzer nagaan of je voor vergoeding in aanmerking komt.