BSR Emmeloord

    Home / De praktijk / BSR Emmeloord

jun 15, 2015

0

Body Stress Release Emmeloord wordt gerund door Sandra Buijs-Vijn. Zij heeft de opleiding tot Body Stress Release Practitioner aan de BSR Academy Europe in Dorset, Engeland gevolgd en heeft in maart 2015 haar certificaat ontvangen. Zij is daarmee een Member of the Body Stress Release Association (M.B.S.R.A) en haar praktijk is aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging, de Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN). De landelijke vereniging telt meer dan 120 BSR professionals en wereldwijd zijn er ruim 600 BSR Practitioners.

Alle leden werken volgens (internationale) regels die zijn gewaarborgd in de notarieel vastgelegde statuten en een huishoudelijk reglement. Jaarlijks geldt er vanuit de BSRAN een plicht tot bijscholing en op regelmatige basis vindt er uitwisseling plaats tussen practitioners onderling in de vorm van bijvoorbeeld workshops of intervisie.

De BSRAN valt onder de internationale aSfeerbeeld01ssociatie voor Body Stress Release, samen met de Body Stress Release Association South Africa en de Body Stress Release Association United Kingdom.

Vanaf 2017 is de praktijk ook aangesloten bij de koepelorganisatie NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg).